26-27 ŞUBAT KAPADOKYA TURU

'Mezunlar Geziyor' Kapadokya 




Sevgili mezunlarımız, 
Gezilerimize kültürel mirasımızın en önemli noktalarından Kapadokya ile devam ediyoruz. Ankara çıkışlı gerçekleştireceğimiz turumuz 1 gece cave otel konaklamalı şekilde olacaktır.

PROGRAM İÇERİĞİ VE ÜCRET BİLGİSİ

1.GÜN(26.02.2022) 
07:00 ANKAMALL Avm önünden hareket ediyoruz. 07:15 AŞTİ önü,  07:30 Dikmen kavşağında katılımcılarımızın tur otobüsümüze binmesiyle yola çıkıyoruz. Sabah kahvaltısını araç içi ikram şeklinde aldıktan sonra Tuz Gölü’nde vereceğimiz kısa fotoğraf molası sonrası Kapadokya Bölgesi’nde bulunan yaklaşık 104 yeraltı şehrinin en güzellerinden biri olan Kaymaklı Yeraltı Şehri’ne hareket ediyoruz. Yeraltı şehrini keşfettikten sonra Göreme’ye hareket ediyoruz. Öğle yemeği(ekstra) sonrası Paşabağları’na gidiyoruz. Üç başlı peri bacaları ve üzüm bağları ile ünlü bu lokasyonu gezdikten sonra Ürgüp’e hareket ediyoruz. Asmalı Konak’ı ziyaret ettikten sonra şarap mahzenleri ziyaretimiz olacak. Ürgüp gezisi sonrası 3 güzeller peri bacalarını ziyaret ediyor ve sonra otelimize hareket ediyoruz. Konaklama ÜRGÜP ALFİNA CAVE OTEL'de olacak. Dileyen misafirlerimiz için Türk Gecesi (ekstra) organizasyonuz gerçekleştirilecektir.
2.GÜN(27.02.2022) 
Sabah dileyen misafirlerimiz rehberimizin yönlendirmesiyle ve hava durumunun uygun olması halinde balon turuna(ekstra) katılabilirler. Otelimizde yapacağımız açık büfe kahvaltının ardından Güvercinlik Vadisi ve Uçhisar Kalesi’ni geziyoruz. Burada çekeceğimiz fotoğrafların ardından neredeyse insanlık tarihi kadar eski olan çömlekçilik sanatını yerinde görmek ve hediyelik alışverişi için atölyeye gidiyoruz. Daha sonrasında yöreye özgü Testi Kebabı’nı tatmak için öğle yemeği(ekstra) molası veriyoruz. Enerji depoladıktan sonra gezimize devam ediyoruz. Göreme Açık Hava Müzesi ziyaretimiz esnasında rehberimizin bilgilendirmeleriyle birlikte Yılanlı Kilise, Çarıklı Kilise gibi kiliseleri ve diğer yapıları gezeceğiz. Dönüş yolunda  Horasan Erenlerinden olan Hacı Bektaş-ı Veli Dergahı ve kabrini ziyaret ediyoruz. Gerekli mola ve araç içi ikramlarla birlikte akşam saatlerinde Ankara’ya varıyor ve katılımcılarımızla vedalaşıyoruz.   

Kişi Başı Ücret: 675 TL 
0-12 Yaş  Ücret: 475 TL

Dahil Olan Hizmetler    
Lüks Tur Otobüsleriyle Ulaşım
Araç İçi Sandviç Kahvaltı İkramı 
1 Gece Cave Otelde İki Kişilik Odada Konaklama
Otelde Açık Büfe Sabah Kahvaltısı 
Araç İçi Su, Çay ve Kahve İkramı
Rehberlik-Acenta Refakati
Seyahat Sağlık Sigortası
Mono Turizm güvencesi   

Dahil Olmayan Hizmetler  
Müze ve Ören Yeri Girişleri
Öğle Yemekleri
Akşam Yemekleri
Balon, ATV Turları Vs.
Kişisel Harcamalar 

MONO TURİZM
ACENTE TÜRSAB NO: A-13322

SON BAŞVURU TARİHİ: 20 ŞUBAT 2022
NOT: Dernek üyelerine %10 indirim uygulanacaktır.

Kayıt olmak için; Ad, Soyad, TC, Telefon NO ve HES Kodu bilgilerinizi basmed@baskent.edu.tr adresine mail atmanız gerekmektedir. 
Kayıt olmak ve bilgi almak için : 0312 246 66 66 - 3197


Bu Haberi Paylaş